> ארוחות

על ארוחת הבוקר

במבנה המרכזי, ארוחת הבוקר תוגש בסגנון מזנון וכוללת: ביצים, סלט ירקות עשיר בתיבול שמן זית, לחם כפרי, לחמניות, גבינות מתובלות, גבינה צהובה, חמאה, קונפיטורות, זיתים, קורנפלקס וחלב, גרנולה עם יוגורט, תה וקפה.

 

על ארוחת הערב

חאפלה המוגשת במיטב המסורת המדברית במבנה האירוח סביב השעה 19:30. בישיבה נמוכה, על גבי מחצלות ומזרונים, מסביב לטס (לכל מזמין שמורים מקומות משלו). הארוחה כוללת: "מנסף" – תבשיל בשר עגל טחון ותבלינים, או תבשיל בשר בסגנון מקסיקני, המוגש על מצע אורז, חומוס וטחינה בשמן זית וצנוברים, סלט ירקות בשמן זית, סלט גזר עם כוסברה, קצח ושום, סלט כרוב עם שקדים ושומשום, פיתות בדואיות ולימונענע. נקנח בתה וקפה מהמדורה ובקלאוות. *הסלטים משתנים בהתאם לירקות העונה.

 

לצמחונים יוגש תבשיל ירקות מוקפצים או עדשים על מצע אורז.

 

רגישויות מיוחדות - לגלוטן, למוצרי חלב או לכל סוג מזון - אנא עדכנו אותנו מראש ונמצא פתרון ועוד רעיונות לארוחות במסגרת אירועים, מסעות או סתם כי מתחשק... בתיאום מראש

 

על ארוחת השטח – (בטיולי גמלים)
הארוחה המדברית כוללת הכנת לחם בדואי מסורתי "ליבה" ואפייתו על גחלי המדורה. קליית חצילים והכנתם לסלט, עיבוד ירקות לסלט ערבי, הכנת טחינה וטחינת גבינת אפיק וערבובה עם שם זית. נקנח עם תמרים ותה קפה במדורה.

 

על ארוחת הצהריים – ארוחת ניגובים

הארוחה כוללת שקשוקה, סלט ירקות ערבי, טחינה, לבנה, שמן זית, סחוג, זיתים, לאפות מחוממות על הסאג'. לקינוח יוגשו תה קפה ובקלוואות. הארוחה תוגש במבנה המרכזי בחאן.

 

חגיגת רועים - בסגנון מזנון

ארבעה סוגי פשטידות - פשטידת ברוקולי עם גבינות, פשטידת פצפוצי אורז עם בצל, פשטידת כרובית ופשטידת פטריות. פלטות גבינות צאן סלט עליי בייבי וחסה עם שקדים, סלט עגבניות שרי עם צנוברים, סלט מלפפונים, לחם כפרי, לבנה עם שמן זית וזעתר, זיתים.

 

ארוחת "מדפונה"

חפלה המוגשת כמיטב המסורת המדברית במבנה האירוח (בישיבה נמוכה, על גבי מחצלות וכריות, מסביב לטס) וכוללת "מדפונה" - עוף ממולא בתפוחי אדמה, בצל, עגבניות, עשבי תיבול, צנוברים ותבליני הבית. העוף נאפה בבור גחלים באדמה, מוגש על מצע אורז ועשבי תיבול. סלטים: חומוס וטחינה בשמן זית וצנוברים, סלט ירקות בשמן זית, סלט גזר עם כוסברה, קצח ושום, סלט כרוב עם שקדים ושומשום, פיתות מחוממות על גבי הסאג' ולימונענע. נקנח בתה וקפה מהמדורה ובקלאווה.

 

*הסלטים משתנים בהתאם לירקות העונה.

ישנה אפשרות להוסיף כתף טלה עסיסית המוטמנת בבור גחלים באדמה, מתובלת בעשבי תיבול, שום וחרדל ומוגשת בנתחים של 250-200 גרם לאדם, כתוספת ל"מדפונה".

* כל ההצעות בתיאום ובהזמנה מראש.

* בר "מריצה": במריצה עמוסת קרח - בקבוקי בירה ויינות לבנים, ולצידה שולחן ועליו יינות אדומים מיקב קדש ברנע, וקנקני לימונדה קרים.

P2050461
P2060489
P2048425
P5131287
13
P2048414
P2059675
meals3
meals1
meals2
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10